DS 7 CROSSBACK VAN

FRANSK AVANTGARDE I ARBEJDSDAGEN
FRA 252.819 kr. eks. moms.

Med et utal af luksuriøse funktioner og det store varerum på 1,3 m3 bidrager DS 7 CROSSBACK VAN med at løfte hverdagens krævende opgaver. DS 7 CROSSBACK VAN er den første 2. generationsmodel fra DS Automobiles. Den er indbegrebet af fransk luksus og et symbol på den elegance, ekspertise og prestige, der siden 1955 har udfordret status quo samt hævet standarden for innovation og knowhow i bilbranchen.

 

Med den nye DS 7 CROSSBACK VAN er det muligt at vælge mellem 9 forskellige farver*. Hermed kan du selv tilpasse din stil og smag. Om det er den klassiske sorte Perla Nera Black eller den mere farverige Absolut Red, er farverne med til at give DS 7 CROSSBACK VAN et nyt og moderne look.

* Den viste model er en Élégance med ekstraudstyr. 

Cockpittet i den nye DS 7 CROSSBACK VAN er både moderne, elegant og raffineret. For at leve op til DS-filosofien om personlig styling fås den nye DS 7 CROSSBACK VAN med 3 udsøgte design-signaturer: Perfomace Line Inspiration*, Rivoli Inspiration** og Operá Inspiration*, der hver især giver bilen et unikt særpræg både indvendigt og udvendigt. For eksempel kommer Operá Inspiration med udvendige kromlister, baggrundsbelyste dørgreb og  lædersæder/-kabine i sort Art Basalt Premium Nappa med urlænkemønster og punktsyninger i Terre de Cassel.

* Afhænger af udstyrsniveau
** Option

 

Med den nye DS 7 CROSSBACK VAN får du et panoramaglastag* i absolut verdensklasse. Den store glasoverflade har en længe på 930 mm og en bredde på 705 mm, hvilket giver en følelse af velvære uden lige. Selve panoramaglastaget har en åbning på hele 390 mm, og kan betjenes nemt og hurtigt via 2 kontakter i loftkonsollen. Herfra er det også er muligt at betjene solskærmen.

* Standard

DS Automobiles har i samarbejde med Focal® designet en ekstraordinær lydoplevelse specielt til den nye DS 7 CROSSBACK VAN:
Focal® ELECTRATM Premium HiFi System*.

HiFi-systemet inkluderer bl.a. 14 højttalere og subwoofer, og er designet med det formål at tilbyde en akustisk løsning, der kombinerer teknologi, sensualitet og elegance. Takket være den dedikerede lydprocessor og brugen af tovejs-satellitter på bagsiden er lydniveauet omsluttet, stabilt og præcist – også for passagererne på 2. række.

* Option / Afhænger af udstyrsniveau

 

DS Automobiles udviklede i 1950’erne den hydropneumatiske affjedring, som tog verden med storm. Inspireret af dette har DS Automobiles ingeniører udviklet DS Active Scan Suspension* til den nye DS 7 CROSSBACK VAN. Den nye banebrydende teknologi benytter et kamera i forruden til at analysere vejbanen foran, og justerer øjeblikkeligt affjedringen for at sikre dig maksimal kørekomfort.

* Afhænger af udstyrsniveau

Siden DS Automobiles så dagens lys for første gang i 1955, har lys-signaturen udgjort et af kerneelementerne i brandets design-signatur og været med til at løfte sikkerhedsstandarden i hele branchen. DS Automobiles er derfor kendt for sin evne til at forene design og teknologi, og den nye DS 7 CROSSBACK VAN er bestemt ingen undtagelse! Med DS Active LED Vision* tilføres forlygterne et fascinerende og smykkeagtigt præg. Det lodrette kørelys, som er designet til at matche bilens interiør, drejer sig 180° og udsender et violet skær, som hilser dig velkommen, når bilen låses op.

* Standard

Med DS Night Vision* kan du via et infrarødt kamera i kølergitteret øge sigtbarheden med 300 meter. Det infrarøde kamera er desuden i stand til at identificere eventuelle trusler i mørket som f.eks. cyklister, fodgængere og dyr, der har en højde på over 50 cm. På afstande mellem 50 og 100 meter markeres disse med gult eller rødt – alt afhængig af, hvor stor risikoen for kollission er.

* Option

MyDS APP – Log ind og start

Med MyDS app’en får du en unik mulighed for at forbinde din DS 7 CROSSBACK med din SmartPhone og forlænge din køreoplevelse før, under og efter hver tur.

Download MyDS til iOS »              Download MyDS til Android »

     17,2 – 24,4 km/l. CO2  107 – 134 g/km. Halvårlig ejerafgift 1.190 – 2.560 kr.

*Apple CarPlayTM kræver iPhone 5  eller nyere version med mobildækning.

De viste modeller er inkl. ekstraudstyr mod en tillægspris. Priserne er inkl. moms og leveringsomkostninger. Der tages forbehold for pris-, afgifts- og momsændringer samt trykfejl, udsolgte varer og forlængede leveringstider. Alle oplysninger og illustrationer i dette indstik er en generel beskrivelse af DS Automobiles modelprogram.  DS Automobiles forbeholder sig ret til, uden forudgående varsel, at ændre modelprogram samt tekniske og udstyrsmæssige detaljer. Tilbuddene er kun gyldige gennem et autoriseret DS Automobiles-salgssted. Tilbuddene gælder kun så længe lager haves. DS Automobiles opfylder EU-direktiv 2000/53/EF om udrangerede køretøjer (ELV). Læs mere om ELV  her: https://www.unece.org/fileadmin/DAM/trans/doc/2017/itc/UNEP_05_European_Commission_-_UN_ECE200217SHORT.pdf